Ismerjen meg minket!

Fő profilunk sírkövek, emlékek készítése, de épületben is profik vagyunk, mint kőlépcsők, ablakpárkányok, könyöklők, kerítéselemek gyártása, kül- és belsőépítészeti termékek elkészítését és kandallók építését is vállaljuk.

Az évek folyamán egyre több természetes követ használtunk munkánk során. Ma többnyire ezekből az anyagokból dolgozunk. Kedvező tulajdonságait és szépségét elismerve, a „KŐ” egyre nagyobb teret nyer épületeinken belül és kívül. Nő azon megrendelőink száma, akik e nemes anyag nemcsak kegyeleti célú felhasználását ismerik, hanem lakásukba, irodájukba, üzletükbe kívánnak egy kis természetes szépséget bevinni. Nekik készülnek márványból, gránitból, mészkőből asztalok, ajtó-, ablakkeretek, könyöklők, konyha-, fürdőszobapultok, lépcsők, kandallók, dísztárgyak és különböző burkolatok.

Foglalkozunk kőesztergálással. Vállalunk homokfúvást, mely technológiával számítógépen megtervezett feliratokat, díszítő-, és funkcionális elemeket viszünk kőre, fémre, üvegre, fára.

Kandallók, cserépkályhák, csempekandallók, kerti grillek egyedi tervezésével,kivitelezésével is foglalkozunk.

Kandallóinkat,kemencéinket,stb. a megrendelő és a hely igényeinek megfelelően tervezzük,a megfelelő műszaki ismeretek és elvek figyelembevételével.
Dolgozunk csempével, kővel, márvánnyal, téglával, gránittal.

Igyekszünk megfelelni fogyasztóink növekvő igényeinek. Ezt csak állandó fejlesztéssel – a használt technológia, gyakorlati és elméleti tudásunk bővítésével – érhetjük el.

Megbízhatóságunk, a minőség iránti elkötelezettségünk nemcsak saját, de partnereink érdekeit is szolgálják!

Munka közben